Schuyffel Vastgoed Groep bv is in januari 2016 een nieuwe dochteronderneming gestart : Schuyffel Makelaardij, een full service makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de Haagse regio.

“Ons bedrijf ontwikkelt en belegt al 65 jaar in kwalitatief hoogwaardig residentieel en commercieel onroerend goed. Wij zijn er trots op dat wij de afgelopen 20 jaar meer dan 250 bedrijven in onze panden hebben mogen huisvesten. Nadat wij in 2008, kort voordat de bankencrisis de vastgoedmarkt voorgoed veranderde, onze portefeuille commercieel onroerend goed hadden afgebouwd, hebben wij onze focus steeds meer gericht op de woningmarkt. Nu de vraag naar woningen weer flink aantrekt en de vierde generatie van ons familiebedrijf staat te trappelen om zelfstandig initiatieven te gaan ontplooien, is het moment daar om weer actief aan de slag te gaan.”, aldus Ir W.P.A. (Wim) Schuyffel (1953), directeur van Schuyffel Vastgoed Groep bv.

“Danny Schuyffel (1982), register makelaar-taxateur en de directeur van ons nieuwe makelaarskantoor, heeft enkele jaren gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Om vervolgens in het familiebedrijf zich de fijne kneepjes van het beleggen in onroerend goed eigen te maken. Naast het vergaren van kennis, lag het accent vooral op het leren opbouwen en onderhouden van lange termijn relaties met onze klanten. Toen eenmaal de certificaten van de makelaarsopleiding in zijn bezit waren, was het moment daar om extern ervaring op te doen in de makelaardij. Danny heeft de afgelopen 9 jaar met veel plezier gewerkt bij het grootste makelaarskantoor van Rijswijk. Gedurende deze periode is hij als makelaar actief betrokken geweest bij honderden transacties. En nu is hij er helemaal klaar voor om de makelaardij- en adviestak van ons bedrijf verder uit te bouwen!”, voegt Wim daar trots aan toe.

Wij zijn van origine een full service makelaarskantoor. Wij nemen onze klanten graag alle taken uit handen, welke bij de verkoop of aankoop van uw woning om de hoek komen kijken. Geeft de klant er echter de voorkeur aan om bijvoorbeeld de bezichtigingen en de onderhandelingen zelf te doen? Dan is dit bij ons ook mogelijk.

Een doeltreffende marketing maakt het verschil en vergroot de kans op een succesvolle transactie. Uw woning wordt daardoor sneller verkocht! Met onze persoonlijke en professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw belangen altijd optimaal worden behartigd. Onze ervaring, kennis van de woningmarkt en passie voor vastgoed staan hier garant voor!”.

Jubileumaanbieding

In 2016 bestaat ons familiebedrijf 65 jaar. Een gebeurtenis welke wij niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Voor de eerste twintig klanten die ons in 2016 hun vertrouwen schenken (woning verkopen/aankopen), hebben we een speciale jubileumaanbieding.

Wilt u weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Kijk dan even op onze website www.schuyffel.nl, of (beter!) bel ons even! Danny Schuyffel is bereikbaar op 06 82 15 83 48.

Wij maken graag een maatwerk voorstel voor u, waarin de specifieke aanpak welke wij voor uw woning voorstellen, in detail beschreven wordt.

Schuyffel Vastgoed Groep bv
Haagweg 203
2281 AM Rijswijk
Telefoon : 070 887 09 11
E-mail : info@schuyffel.nl
Internet : www.schuyffel.nl 

Schuyffel Makelaardij
Haagweg 203
2281 AM Rijswijk
Telefoon : 070 221 07 00
Telefoon : 06 82 15 83 48 (Danny Schuyffel)
E-mail : info@schuyffelmakelaardij.nl
Internet : www.schuyffelmakelaardij.nl