Ons team

Wim Schuyffel

Ir W.P.A. (Wim) Schuyffel

Ir W.P.A. (Wim) Schuyffel (1953)

Wim houdt zich primair bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten en het beheren van de beleggingsportefeuille onroerend goed. Daarnaast adviseert hij daar waar gevraagd en gewenst. Tevreden constaterend dat de passie voor vastgoed al vele generaties via de genen doorgegeven wordt.

Danny Schuyffel

D.A. (Danny) Schuyffel RT

D.A. (Danny) Schuyffel RT (1982)

Na zijn middelbare schooltijd heeft Danny enkele jaren gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Om vervolgens in het familiebedrijf zich de fijne kneepjes van het beleggen in onroerend goed eigen te maken. Naast het vergaren van kennis, lag het accent vooral op het leren opbouwen en onderhouden van lange termijn relaties met onze klanten.

Toen eenmaal de certificaten van de makelaarsopleiding in zijn bezit waren, was het moment daar om extern ervaring op te doen in de makelaardij. Danny heeft de afgelopen 9 jaar met veel plezier gewerkt bij het grootste makelaarskantoor van Rijswijk. Gedurende deze periode is hij als makelaar actief betrokken geweest bij honderden transacties.

En nu is hij er helemaal klaar voor om de makelaardij- en adviestak van ons bedrijf verder uit te bouwen!

Kevin Schuyffel

K.R. (Kevin) Schuyffel BBA

K.R. (Kevin) Schuyffel BBA (1985)

Kevin is de marketeer van de familie. Na het afronden van zijn studie Small Business & Retail Management aan de Haagse Hogeschool was hij rijp voor het ondernemerschap. Met zijn bedrijf That’s Marketing! heeft hij inmiddels diverse innovatieve marketingconcepten ontwikkeld. Met “That’s My House!” biedt hij een oplossing om woningen sneller te verkopen. Samen met zijn broer is hij, gebruikmakend van alle moderne communicatiehulpmiddelen, graag bereid om u van dienst te zijn bij het verkopen van uw woning.